KODĖL SVARBU ĮTRAUKTI SERUMĄ Į SAVO ODOS PRIEŽIŪROS RUTINĄ?

KODĖL SVARBU ĮTRAUKTI SERUMĄ Į SAVO ODOS PRIEŽIŪROS RUTINĄ?

Dažnai pamirštami odos priežiūros rutinoje, serumai iš tiesų yra būtini, siekiant patenkinti specifinius Jūsų odos poreikius. Bet kas tiksliai yra veido serumas? Kodėl turime naudoti serumą norint papildyti įprastinį veido krema? Kada ir kaip jį naudoti? Viskas ką reikia žinoti apie serumus ir daugiau!

Kas yra serumas?

Serumas yra veido odos priežiūros priemonė, kuri yra aplikuojama ant odos po valymo prieš drėkinimą. Serumai gali būti pagaminti vandens, aliejaus arba gelio pagrindu. Labiau koncentruotas į aktyviuosius ingredientus nei standartinis veido kremas, serumas  yra naudingas dėl sustiprinto ir efektyvaus poveikio. Priešingai populiariam įsitikinimui, serumai nėra naudojami tik senėjimo požymiams mažinti, bet ir norint odą intensyviau sudrėkinti, veiksmingiau kovoti su senėjimo požymiais bei apsaugoti savo odą nuo kenksmingo aplinkos išorinio poveikio ar pigmentacijos.

Kodėl verta derinti serumą su įprastiniu veido kremu?

Sukurtas didelės koncentracijos veikliųjų medžiagų serumas gali pagerinti kitų odos priežiūros priemonių efektyvumą, tačiau jų nepakeičia. Iš tiesų, gali kilti pagunda vietoje kremo naudoti tik serumą, nors iš tikrųjų jie turėtų būti naudojami kartu. Serumas papildo kremo veikimą, nukreipdamas į specifinius odos poreikius, tokius kaip drėkinimas, švytėjimas, pigmentacija, netolygumai, raukšlės ir kt.

routine sérumroutine sérum

Kada ir kaip naudoti veido serumą?

Veido serumus nesudėtinga įtraukti į savo odos priežiūros rutiną. Rekomenduojame laikytis šių žingsnių:

1. Nuvalykite odą: Prieš naudodami veido serumą, būtinai nuvalykite odą, kad pašalintumėte visus nešvarumus ar makiažą. Šis žingsnis yra svarbiausias bet kurioje grožio rutinoje.

2. Tepkite veido serumą: Užtepkite nedidelį kiekį veido serumo ant veido bei kaklo srities.

3. Palaukite, kol įsigers: Prieš tepdami drėkinamąjį veido kremą, leiskite serumui įsigerti.

4. Tepkite drėkinamąjį veido kremą: Kai serumas įsigers, tepkite odą drėkinamuoju kremu, kad oda būtų pilnai sudrėkinta.

 

Serumas turėtų būti naudojamas ir ryte ir vakare. Būtinai pries drėkinamąjį veido kremą, nes itin skysta tekstūra leidžia prasiskverbti per odą ir veikti pagal specifinius jos poreikius. O kadangi serumas optimizuotas prasiskverbti į epidermio sluoksnius, oda gali jaustis nepatogiai naudojant tik serumą be kremo.

Priklausomai nuo pasirinkto serumo, jį galima naudoti kasdien, arba keletą mėnesių siekiant efektyvaus rezultato, naudojant serumus iš mūsų Intensive Collection linijos.

Kai kurie serumai turėtų būti naudojami kiekvieną diena, visus metus, siekiant užkirsti kelią odos senėjimui ir kovoti su senėjimo požymiais. Taip yra su antioksidantų ar atstatomaisiais serumais, kurie idealiai tinka tiems, kurie gyvena agresyvioje aplinkoje (mieste, taršoje ar UV spinduliuose), nepriklausomai nuo jų amžiaus. Nebūtina naudoti didelio kiekio serumo; tam kad jis būtų veiksmingas, pakanka kelių lašų. Tepkite švelniai, pirštų galiukais tapšnodami į veidą, kad veikliosios medžiagos gerai prasiskverbtų. Serumo tekstūra prasiskverbia labai greitai, todėl iškart po to galite tepti kremu.

Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Moksliškai įrodyti rezultatai
Moksliškai įrodyti rezultatai
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
©2024 - Visos teisės saugomos