AGE PROTEOM™ LĄSTELIŲ ILGAAMŽIŠKUMO SERUMAS: Revoliucinis atradimas Jūsų odos sveikatai ir jaunystei

AGE PROTEOM™ LĄSTELIŲ ILGAAMŽIŠKUMO SERUMAS: Revoliucinis atradimas Jūsų odos sveikatai ir jaunystei

Kaip age proteom™ ląstelių ilgaamžiškumo serumas pakeičia jūsų grožio rutiną į sveiko senėjimo programą?

Kolageno ir elastino gamyba natūraliai pradeda mažėti sulaukus 30 metų. Todėl būtina imtis veiksmų pajutus pirmuosius senėjimo požymius, siekiant kovoti su matomais odos pokyčiais. Mūsų veidas atspindi mūsų vidinį pasaulį – mūsų įpročiai, gyvenimo būdas, naudojami produktai ir praktika turi įtakos mūsų odos išvaizdai, sveikatai ir savijautai.

Age Proteom™ Ląstelių ilgaamžiškumo serumas ne tik kovoja su matomais senėjimo požymiais – raukšlėmis, stangrumo praradimu, netolygiu odos atspalviu, odos švytėjimo ir tankio stoka, bet ir palaiko odos gebėjimą atstatyti ir apsisaugoti nuo būsimų pažeidimų.

Revoliucinis serumas, skirtas ląstelių sveikatai ir ilgaamžiškumui.

Moteris tepasi Age Proteom ilgaamžiškumo serumąMoteris tepasi Age Proteom ilgaamžiškumo serumą

Kaip Age Proteom™ Ląstelių ilgaamžiškumo serumas veikia mano odą?

Atkuriamuoju ir apsauginiu poveikiu pasižymintis Age Proteom™ Ląstelių ilgaamžiškumo serumas tai išskirtinė revoliucinė pažanga odos senėjimo ir ląstelių ilgaamžiškumo moksle. Patentuotas „Age Proteom™ serumas, išgautas iš beveik nemirtingų „ekstremofilų“ bakterijų, galinčių atsispirti didžiuliam oksidaciniam stresui, be to, kad atstato savo žalą, stiprina ir apsaugo jūsų odos proteomą – garantuoja jos atsparumą senėjimui.

Tyrimais įrodyta, kad jo antioksidacinė galia yra pranašesnė už nespecifinius baltymų antioksidantus, tokius kaip kofermentas Q10 arba vitaminas C. Age Proteom™ Ląstelių ilgaamžiškumo serumas siūlo neprilygstamą apsaugą nuo odos baltymų pažeidimo ir puikiai kovoja su senėjimo požymiais: po 28 dienų naudojimo oda oda sensta dvigubai lėčiau*.

Kada galiu pradėti naudoti šį serumą?

Age Proteom™ Ląstelių ilgaamžiškumo serumas gali būti naudojamas bet kuriuo metu, bet kokio amžiaus, bet kuriuo sezonu, ir bet kokio tipo odai – net ir jautriausiai odai. Jis gali būti derinamas su bet kokia esama rutina, nesukeliant kontraindikacijų rizikos.

 

Kaip Age Proteom™ Ląstelių ilgaamžiškumo serumą įtraukti į jau naudojamą veido priežiūros rutiną?

Kaip ir bet kurį serumą, Age Proteom™ Ląstelių ilgaamžiškumo serumą geriausia tepti ant švarios, paruoštos odos, prieš naudojant kremus ar drėkinamąsias priemones.

1 ŽINGSNIS: 1 ŽINGSNIS

2 ŽINGSNIS: ATIDARYKITE AKIS: Naudodami suapvalintą delnų dalį riešo pusėje, švelniai paspauskite antakių pagrindą ir delnais slinkite virš akiduobės kaulo link plaukų linijos, atverdami žvilgsnio sritį link kaktos.

3 ŽINGSNIS: FORMUOKITE IR PARYŠKINKITE KONTŪRUS: Pradėdami nuo veido viršaus, kiekvienos rankos rodomuoju ir viduriniu pirštais slinkite serumą nuo kaktos vidurio link plaukų linijos. Pakartokite tą patį gestą, pradėdami nuo kiekvienos nosies pusės, paslinkite serumą link skruostų, tada išilgai žandikaulio linijos.

4 ŽINGSNIS: KAKLAS IR DEKOLTE: Padėkite delnus abiejose kaklo pusėse, švelniai paspauskite ir masažuokite pirmyn ir atgal.

Age Proteom™ Ląstelių ilgaamžiškumo serumas, tinkantis visų tipų odai ir bet kokio amžiaus, atspindi Institut Esthederm „Sveiko senėjimo“ programos „ilgaamžiškumo“ etapą.

 

Institut Esthederm sveiko senėjimo programa

Su holistiniu požiūriu į sveikatos ir kosmetikos priežiūrą, rutina, pagrįsta geriausių grožio specialistų dermatologine patirtimi, puikiai pritaikyta prie jūsų odos sveikatos ir jaunatviškumo.

Institut Esthederm sveiko senėjimo programaInstitut Esthederm sveiko senėjimo programa

1. Biologinis paruošimas

Osmoclean Švelnus giluminis porų valiklis + Skaistinamasis veido šveitiklis - kaukė

Valantis ir šveičiamasis duetas, kuris giliai valo ir paruošia odą tolimesnėms priežiūros priemonėms. Naudokite nedidelį Osmoclean Švelnaus giluminio porų valiklio kiekį ir tolygiai paskirstykite per visą veidą, naudodami greitus sukamuosius judesius, masažuokite ir sukurkite lengvą spaudimą, kol kremas sutirštės ir pabals ant odos. Nuplaukite, nusausinkite.

Tada storu sluoksniu užtepkite Osmoclean Skaistinamąjį šveitiklį - kaukę, tam kad pašalintumėte negyvas odos ląsteles ir nešvarumus. Palikite išdžiūti 3–5 minutes, tada švelniai nuvalykite. Oda iškart jaučiasi gaivesnė ir švytinti, paruošta kitiems produktams.

 

2. Energizavimas

Ląstelinio vandens migla

Migla, galinga kaip serumas. Sustiprintas drėkinimas, antioksidantai ir energija ilgalaikio grožio puoselėjimui. Po odos paruošimo ir prieš naudojant kitas odos priežiūros priemones, papurškite ląstelinio vandens miglos ant viso veido ir dekoltė. Švelniai padėkite priemonei susigerti. Gali būti naudojama odą dieną, po sporto, taip pat ant makiažo.

 

3. Ilgaamžiškumas

Age Proteom™ Ląstelių ilgaamžiškumo serumas

Šis galingas serumas atkuria ir apsaugo odos proteomą, garantuodamas jos ląstelių ilgaamžiškumą, tam kad atskleistų jaunesnę, švytinčią odą vos per 28 dienas. Tepkite pipetėje esantį kiekį (5 lašus) ryte ir vakare ant veido, kaklo ir dekoltė. Naudoti vieną arba prieš įprastą odos priežiūros produktą.

 

4. Perauklėjimas

Lift & Repair kremas arba Excellage kremas

Tai paskutinis sveiko senėjimo programos žingsnis. Pasirinkite geriausiai jūsų odos poreikius atitinkantį drėkinamąjį kremą. Lift & Repair Stangrinamasis kremas pasižymi stangrinančiu poveikiu ir iš naujo apibrėžia veido kontūrus. Excellage kremas veikia tankį, suteikia greitą ir ilgalaikį maitinimą bei iškart matomą švytėjimą ir švelnumą.. Jis intensyviai ir giliai drėkina odą. Tepkite ant veido ir kaklo.

 

Nauda grožiui

Pirmasis ląstelių ilgaamžiškumo serumas, skirtas korekcijai ir prevencijai, Age Proteom™ serumas užtikrina matomus rezultatus nuo pirmojo naudojimo mėnesio. Kliniškai įrodytas efektyvumas, po 28 d. Oda sensta dvigubai lėčiau, sumažindama visus senėjimo požymius: raukšles, spindesio netekimą, netolygų odos atspalvį, suglebimą ir tankio trūkumą. Suteikia odos proteomui specifinę galingą ilgalaikę apsaugą.

Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Rekomenduoja odos ekspertai iš visos Lietuvos
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Pirkite vaistinėse ir grožio centruose
Moksliškai įrodyti rezultatai
Moksliškai įrodyti rezultatai
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
Aukštos kokybės dermatologinė kosmetika
©2024 - Visos teisės saugomos